Terugblik

met foto's

 

Bekijk hier de foto’s van onze (laatste) activiteiten….

Burendag 2022

De soep van Wijnie, de gehaktballen van Jan-Piet, de gans van Herman, de roze tortellini van Sylvana en heel veel alle andere gerechten gingen er goed in op Burendag in Polsbroek. We vieren burendag met een gezellig maaltijd met buurtgenoten. Iedere bezoeker maakte thuis een gerecht, waarmee een groot warm en koud buffet gevuld werd. Zo ontstaat een mengeling aan diverse gerechten waaruit iedereen kan proeven. Afsluitend een ijsje van Celèste’s Ice Dream en gingen de voetjes van de vloer te gaan met de Red Salmon Bluesband. Iedereen was leuk gekleed met een roze accent of had iets roze door het eten verwerkt. Burendag 2022 Pink Edition was daarmee super geslaagd!

Ski-huttendorp 2022

5 dagen fun: timmeren en andere toffe dingen binnen het thema skihuttendorp. Het was behoorlijk mooi weer en heel erg leuk. Veel foto’s, hier een kort overzicht!

Avondvierdaagse 2022

Ruim 80 deelnemers op 5 en/of 10 km. Mooie (polder)tochtjes, eerste keer met de bus, muziek op een kar en prachtig weer. Top!

10 jaar Kinderen op Stap

Op 25 mei 2022 vierden we het 10 jarig bestaan van Kinderen op Stap met een feestdag. Veel van de meest populaire workshops van de afgelopen 10 jaar kwamen terug. En natuurlijk: cakejes, limonade, patat, poffertjes en veel fun tijdens een heel dagprogramma van 9.30 tot 17.00 uur!

Oldtimer Trekkertoertocht 2022

Ruim 135 oldtimer trekkers vertrokken op zaterdag 23 april 2022 uit Polsbroek voor een mooie tocht door de Krimpenerwaard. 

Drive in Bioscoop

Twee leuke films waren te zien in onze eerste drive in bioscoop. Locatie: parkeerterrein SPV. Met om 19.00 een film voor het hele gezin en om 21.00 uur een rom-com. En natuurlijk voldoende popcorn en drankjes! Het was erg leuk.

Sinterklaas 12 november 2021

In verband met Corona was er geen centraal ontvangst, maar reed Sinterklaas per rijtuig door het dorp. Daarna was er op het plein bij Spelverhuur een “meet en greet” met Sinterklaas en zijn gevolg. Een kort gesprek mét cadeautje. En tijdens het wachten leuke spellen op het ruime plein.

Burendag 24 september 2021

Burendag op het kerkplein in Polsbroek. Lange tafels en een gezamenlijke maaltijd. Ieder nam een gerecht mee, zodat er veel van elkaar te proeven was! Voor de kinderen vermaak, zodat ouders (en buren) gelegenheid hebben voor gesprek!

Huttendorp augustus 2021

Het huttendorp Polsbroek was weer een week lang vertier. In de laatste week van de zomervakantie kunnen alle kinderen komen timmeren. Thema dit jaar was de Polsbroekse camping. Met veel timmeren, knutselen, volleybal, BBQ, een overnachting, silent disco, lasergamen, karaoke, verbranding, etc. een goed gevulde week!

Besturenontbijt feb. 2020

Het besturenontbijt (eerste editie) had een goede opkomst met ruim 40 Polsbroekse bestuurders. Iedereen kan ervaringen uitwisselen tijdens een ochtendontbijt. Ook handig om te ontdekken wie er op dit moment in welk bestuur zit!