Gepland Programma

Ze zeggen dat regeren vooruitzien is….

Hier de activiteiten die wij komend jaar gaan (of willen) organiseren. Alles onder voorbehoud, houdt onze website, nieuwsbrief en/of facebook in de gaten!

Doet u mee??

Wij zijn alweer druk met de planning voor komend jaar! Wilt u een voorstel doen voor een leuk evenement of zelf iets organiseren? Laat het ons weten!

voorjaar/najaar 2024

Kinderen op Stap

15 tot 20 workshops voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tekenen, karate, drama, knutselen,  een computer bouwen, kaarten maken, etc. etc. Voor ieder wat wils. Het programma wordt gemaakt én verzorgd door een werkgroep van enkele ouders en Dorpsvereniging Polsbroek.

medio maart 2024

Ledenvergadering

Terugblik van het afgelopen jaar. De evaluatie, het financieel verslag en de planning voor komende jaar. Personele wisselingen in het bestuur en de commissies. Niet te lang, dan blijft het gezellig!

za. 20 april 2024

Oldtimertoertocht

Meer dan 100 oldtimer trekkers rijden een toertocht door de Lopikerwaard en omgeving. Een mooie route van ca. 60 km. Start en vertrek zijn in Polsbroek. Lunch wordt halverwege de route, op locatie verzorgd. Leuk om te rijden, leuk om te zien!

Aanmelden kan vanaf 1 maart 2024.

347142383_1730920433990928_1870454572316782961_n

onbekend nog...

Dauwtrappen

In 2023 gingen we mee met de landelijke traditie. Met Hemelvaart organiseerden we ’s ochtendsvroeg een leuke wandeling door de polder.

datum nog onbekend

Avondvierdaagse

Je kunt meelopen in 2 verschillende routes: 5 of 10 km. Na het volbrengen van vier (van de vijf) avonden ontvang je een herinneringsmedaille!

19 t/m 23 augustus

Huttendorp

Feestweek! Bouw en timmer je eigen hut. Rondom het timmeren zijn er tal van activiteiten in en rond de feesttent. Locatie is het trapveldje aan het eind van de Jonglevenweg.

za. 28 september 2024

Burendag

Ontmoet je buren: oude, jonge, oudgediende, import. Burendag is de dag van het jaar om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

za. 16 november 2023

Intocht Sinterklaas

Traditioneel komt Sinterklaas na de landelijke intocht gelijk door naar Polsbroek!

datum onbekend nog

Kerstmarkt

Op vrijdag 15 december 2023 organiseerden wij op ons dorpsplein de kerstmarkt van Polsbroek. Vanaf 17:00 uur waren er leuke kraampjes, activiteiten en heerlijk eten & drinken voor jong en oud.

Wilt u meedoen en denken in 2024? dan is ruimte voor deelnemers! Dus heeft u iets te verkopen of wilt u ergens aandacht voor vragen, doe gezellig mee. Vragen? dorpsverenigingpolsbroek@gmail.com