Gepland Programma

Ze zeggen dat regeren vooruitzien is….

Hier de activiteiten die wij komend jaar gaan (of willen) organiseren. Alles onder voorbehoud, houdt onze website, nieuwsbrief en/of facebook in de gaten!

voorjaar/najaar 2022

Kinderen op Stap

15 tot 20 workshops voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tekenen, karate, drama, knutselen,  een computer bouwen, kaarten maken, etc. etc. Voor ieder wat wils. Het programma wordt gemaakt én verzorgd door een werkgroep van enkele ouders en Dorpsvereniging Polsbroek.

25 maart 2022

Ledenvergadering

Terugblik van het afgelopen jaar. De evaluatie, het financieel verslag en de planning voor komende jaar. Personele wisselingen in het bestuur en de commissies. Niet te lang, dan blijft het gezellig!

23 april 2022

Oldtimertoertocht

Meer dan 100 oldtimer trekkers rijden een toertocht door de Lopikerwaard en omgeving. Een mooie route van ca. 60 km. Start en vertrek zijn in Polsbroek. Lunch wordt halverwege de route, op locatie verzorgd. Leuk om te rijden, leuk om te zien!

25 mei 2022

KOSspelen!!

Feest! Want Kinderen op Stap bestaat 10 jaar. We vieren het met een hele dag sporten, knustelen, dansen en veel meer. Vanaf 9.30 u tot 18.00 uur op het terrein van SPV. Vanaf 16.00 uur zijn ook je ouders welkom (of eerder, om te helpen).

Aanmelden via kinderenopstap@gmail.com

13 tot 17 juni 2022

Avondvierdaagse

Je kunt meelopen in 2 verschillende routes: 5 of 10 km. Na het volbrengen van vier (van de vijf) avonden ontvang je een herinneringsmedaille!

15-19 augustus 2022

Huttendorp

Feestweek! Bouw en timmer je eigen hut. Rondom het timmeren zijn er tal van activiteiten in en rond de feesttent. Locatie is het trapveldje aan het eind van de Jonglevenweg.

24 september 2022

Burendag

Ontmoet je buren: oude, jonge, oudgediende, import. Burendag is de dag van het jaar om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

12 november 2022

Intocht Sinterklaas

Traditioneel komt Sinterklaas na de landelijke intocht gelijk door naar Polsbroek!

december 2022

Kerst

We plaatsen de “dorpsboom” en verzorgen een attentie voor de 60+ leden. Bij voldoende animo is er ook een kerstmarkt!